Högskoleprov

Imorgon sätter jag mig på universitetet och skriver vårens högskoleprov. Om jag är nervös? Ja, det var längesen jag var såhär nervös inför ett prov (å andra sidan har jag inte haft ett enda prov på fem år).
Matten trodde jag skulle vara enkel och svenska och engelskadelen har jag resonerat som så att det inte går att träna på. Men tji fick jag när jag satte mig med provet från i höstas och insåg att jag inte kan ett skit om matten. Det som är med på provet är sånt jag är kass på. Jag må läsa matte E bara för att jag tycker att det är kul, men bråktal har aldrig varit min starka sida, vilket visar sig nu. Det värsta är dock att man måste kunna formelsamlingen utantill. Det behövde man inte göra på hela gymnasiet. Så nu är det jag som läser om potenser och rationella uttryck in i det sista.
Jag är tillbaka i göteborg den här veckan just på grund av provet, men åker till hudik snart igen. Jag fick med mig en liten sminkväska men har inte sminkat mig alls. Tankarna har hela tiden varit på provet. Men idag fick jag insikten att det inte är hela världen om jag inte klarar det på första försöket, även om jag vill plugga till hösten.
När jag kommer till hudik ska jag göra lite videoinlägg med mina macläppstift och macskuggor.
Blä... nu vill jag bara sova...