Studentfest

Jag trodde att jag skulle blogga bättre när jag kom till Hudik, men det verkar inte vara fallet... Nåja, ibland blir det nåt inlägg i alla fall!
 
I fredags var det studentfest och jag var taggad på smink, temat var "Jag kom precis från...". Jag hade beslutsångest över vad jag skulle vara, som alltid. Men kom till sist fram till en lösning.
 
 
Det blev inte världens bästa bilder, jag hade för kul! Det är i alla fall en dragkedja som öppnar mitt ansikte. Dragkedjan är limmad med mastix hudlim och snöflingan är gjord med massa lager vanligt skollim så att det blev en 3D-effekt av dem. Tyvärr lossnade dragkedjan vid munnen på ena sidan då jag hade glömt det faktum att jag skulle skratta och prata under kvällen. Jag blev dock nöjd med min sminkning trots att den inte var perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min bror kom precis från en olycka och min ena syster kom från sängen (därav pyjamas). Trots att jag saknar utbildning och erfarenhet av specialmakeup så anser jag att jag kommit en bit på vägen bara genom kära youtube. Skall köpa mer/nytt material när jag kommer tillbaka till Göteborg och träna mer. Framförallt behöver jag nytt vax då nose and scar wax från Kryolan är för kletigt och "tjockt" och oformligt.
 
Vet ni vilket märke av vax som är värt att investera i?
 

Kommentera här: