Dagens jobbmejk

Ska strax iväg och jobba på Hemmakväll. Det är varmt ute så jag gjorde en enkel, lättburen mejk idag. Produktlista hinner jag inte med just nu. På läpparna har jag dock en kombination av en gammelrosa läppenna från NYX och MAC's absolut naknaste nudefärg. Minns dock inte vad den heter just nu... Jahopp, nu ska jag iväg! Ha en underbar lördag!

Marmorering

Fråga: Kollade på youtube å testade...Men jag fattar inte alls hur du fick det att funka...För mig blev blev det först gör tjockt, för lacket flöt liksom inte ut...Vad använder du för lack är det jag undrar.
Svar: Jag upptäckte också att marmoreringen inte fungerade så bra med tjockare nagellack när jag skulle göra med sommarfärger. När jag lyckades med mina naglar använde jag Sally Hansen Hard as Nails - Brick wall, Sally Hansen Hard as Nails - Black out och OPI's vita nagellack som följde med i ett fransk manikyrset.


Sally Hansens nagellack var alldeles perfekt tunna i konsistensen, Depends var desto svårare. Jag tror att det är bäst att satsa på tunna nagellack för att lyckas med marmoreringen. Jag återkommer om jag hittar fler varianter som fungerar, men jag har som sagt bara testat en gång!