Modifiera din concealer

Jag har länge haft MUS cover all blue (en burk med bara den laxfärgade delen från Cover all mix) men inte använt den eftersom den är alldeles för torr för att ha under ögonen. Idag tog jag tag i saken och gjorde den till en perfekt under-ögonen-concealer!
Du behöver:
Rosafärgad concealer i fast form (MUS Cover all Blue)
Tom liten burk eller en burk med en produkt som du inte vill ha kvar
Ögonkräm, helst ljusreflekterande
En spatel eller liten pensel att blanda med
Om du inte använder en tom burk, så börja med att gröpa ur burken du vill använda (i mitt fall en torkad eyeliner från ELF)
Torka sedan ur burken ordentligt med en våtservett. Den måste vara helt fri från produkt.
(Ignorera mina missfärgade naglar... det är Fly från OPI som ställt till med det och jag har inte hunnit måla om dem)
Tadaaaa! En ren och tom burk!
Gröp ur önskad mängd concealer med en spatel eller baksidan av en borste.
Gröta ner det i burken och gegga till det.
Fyll på med ögoncreme, hur mycket beror på hur hög täckning du vill ha på din concealer. Prova dig fram!

Gegga ihop det ordentligt!
När du fått en jämn smet utan klumpar kan du prova den och se om konsistensen är bra. Är den för lös - ta mer concealer. Är den för fast - ta mer ögoncreme.
Voilà så har du en alldeles perfekt, vårdande concealer att ha under ögonen!

Too Faced

Jag var tvungen att besöka NK för första gången bara av den orsaken att de säljer Too Faced där. Mitt besök blev dock kort eftersom försäljarna var som illrar på mig! När jag dessutom bad om prover på en foundation från Laura Mercier så fick jag inget. Jag är kinkig när det gäller texturer på foundations pga min problemhy (det var väldans tjat om min psoriasis) och vill därför prova mer än på handen.

Nåväl, det var inte det jag tänkte prata om. Jag tänkte visa de fina Too Faced-produkterna jag fick med mig därifrån. Dessutom ingick ett läppglans om man köpte två produkter. Jag suktade efter de fina ögonskuggspaletterna, men köpte ingen.


Först ut är Full Bloom Ultra Flush Powder Blush i färgen Who's your Poppy. Ytterförpackningen är så vacker, och innehållet - WOW! Det ser inte mycket ut för ögat innan man applicerat den men...

Det är en ljusrosa blush med ett glow som visar sig i olika ljus, den kan därmed till fördel användas lite högre upp på kindbenen för att kombinera highlight och rouge.
Näst ut är Candlelight som är en ljuvlig highlighter med massa finmalet skimmer.

Sen har vi gratisglanset:

(Ursäkta en extremt dålig bild)

Glosset är klibbigt och sitter rätt länge. Men jag är inne i en läppstiftperiod nu så vi får se när jag använder det!

Dior - Paletten jag inte vågar swatcha

Jag är svag för paletter med vackra mönster, speciellt kär blev jag i Diors paletter i vårens kollektion, Garden Roses. Vackra stämplade rosor i underbara färger. Jag VILL swatcha och visa färgerna för er (för de är ljuvligt krämiga och väldigt vackra. Jag swatchade i affären). Men jag kan inte med mig att göra det. Inte riktigt än. Jag valde den lilarosa paletten eftersom färgerna gör sig fint till mina gröna ögon. Är den inte vacker?
Hur ska jag våga sätta penseln i den här?
(Nr 841, Garden Roses)