Clinique powder foundation


Jag bestämde mig äntligen för en mineralfoundation från Clinique med spf 15. Perfekt i sommar när man inte vill ha ett tjockt lager foundation men ändå ett flawless resultat.Burken är på 18 gram och helt fantastisk. Ovansidan är en spegel med loggan tryckt på.
Insidan av locket är också en spegel. Borsten som följde med funkar okey men är för vass för att jag kommer använda den mer än vid touch ups.
Jag tror att produkten i burken är i fast form och när man vrider så "skalas" pudret av så att det går lätt att påföra. Detta resulterar i att man slipper få puder överallt när man öppnar burken.


Mer om produkten i sig när jag använt den några veckor.

Egen liquifier

Det är sjukt mycket eyeliner i en sån flaska! Varför häller jag då ut den? För att jag behövde en sån flaska och valde just den för att eyelinern kan vara den sämsta i världshistoren.
Trycka in vatten med pipett så att flaskan verkligen blir ren...
Mixing medium ner i flaskan...
Och voilà kan man använda det med ögonskugga och göra egen eyeliner. Lös skugga funkar dock bäst. Det har jag inte med på bilden dock... Penseln är inte den bästa, så det kanske var ett dumt drag att göra så, men men, nu har jag testat! Blir nog mixing liquid direkt ur flaskan och en pensel på sidan om nästa gång.