I Love...

Jag använder många gånger dagligen läppbalsam och sedan jag skrev om (och köpte, givetvis) I love strawberries and milkshake lipbalm har det redan blivit en grop i burken. Den är något ohygienisk pga att det är en burk, men i vissa fall kan man inte bry sig. Jag älskar det, det blir mjukt så fort man stoppar ner fingret i burken och man kan smörja det på läpparna utan att det blir klumpar eller ojämnt. Jag är 100% säker på att jag kommer köpa en ny burk när den här är slut. Läpparna blir mjuka och återfuktade och det håller sig i flera timmar. Doften sitter kvar och smaken är inte jättesyntetisk.

31 days of beauty - Dag 12

12. Använder du rouge? Vilket är favoriten?

Svar: JA! Jag använder rouge och har många favoriter. Just nu använder jag flitigt e.l.f's color all stick, den rosa. Pink Lemonade. Det är ett cremerouge och jag älskar den. Ser sådär fint solkysst ut! (Som jag aldrig annars gör). Jag tenderar att fläska på lite extra eftersom jag är så blek och det blir ganska fint faktiskt!
Andra favoriter är Rose Petals från Too Faced och Feeling Flush från MAC.

31 days of beauty - Dag 11

Först tänkte jag bara ursäkta mitt dåliga bloggande med nya utbrott av psoriasis (läs mer om det HÄR)
11. Vilket är ditt favoritpuder?

Egentligen har jag inget favoritpuder eftersom jag allra oftast använde mineralfoundation i puderform. Men om jag ska fixera min dior airflash blir det antingen ett lager av mineralfoundationen för lite extra täckning. Täckning är inte min grej nämligen... jag har hyfsat bra, men torr hy. Inga missfärgnigar och inga finnar. Dock får jag psoriasis runt näsan och där funkar nästan ingen produkt alls. Lugnt med sminket men på med kortison så lugnar det sig och blir roligare att sminka igen.
Mitt favoritpuder är eg, en mineralfoundation från Clinique, ensam eller tillsammans med Dior airflash!