Swatchfest - Läppstift

Det finns en grupp på facebook där man byter smink med varandra! Fantastisk idé tycker jag, och läppstiftsnörd som jag är så har jag bytt till mig lite läppstift!
 
Först ut är Cockney i lustreformulan från MAC:
 
 
Sen har vi Prince Noir från MAC, denna är i formulan Matte.
 
 
Efter det följer ett ett rouge Dior-stift #999, Rouge Ara.
 
 
Näst ut är mitt allra första YSL-stift! Detta i nyansen Rouge Volupté. Det är rätt likt MAC's Rebel (mitt favoritstift all times!), något fuktigare i formulan dock. Jämförelse kommer i slutet av inlägget.
 
 
Sen fick jag med mig ett ministift från Lancôme i färgen 132. Jag tror att detta föjlde med i ett kit från Kicks om man köpte Lancômeprodukter för en viss summa! Visst är det gulligt?
 
 
Sist men absolut inte minst är ett stift från Vercace i nyansen Rosetto! Det är mitt första Vercacestift.
 
 
Kolla bara på detaljerna:
 
 
Sen fick jag även med läppennan Santa's little helper från MsChic som följde med i Glossyboxen förra månaden!
 
 
Swatches på ovanstående:
 
 
1. MAC Cockney
2. MAC Prince Noir
3. Dior Rouge Ara
4. YSL Rouge Velopté
5. Lancôme 132
6. Vercace Rosetto
7. MsChic Santa's little helper
 
Och så en jämförelse mellan YSL Rouge Velopté och MAC Rebel:
 
 
Rouge Velopté till vänster och Rebel till höger.

Sagan om hårfärgningen

Jag tröttnade på mina slingor så jag köpte ljusbrun färg igår, jag trodde att det skulle räcka med en förpackning. (Moods ljusbrun) När jag idag färgade håret så räckte det bara till halva... så det var bara att vänta ut verkningstiden och tvätta ur det. Då knatade jag iväg till lilla butiken på hörnet och köpte två förpackningar av samma färg för säkerhetsskull! Glad i hågen tog jag fram färgen och upptäckte att den var grön!

Tur att jag känner dem som jobbar där (tog inget kvitto) så jag får tillbaka pengarna imorrn. Och väldans tur att jag köpte två förpackningar! Den andra såg normal ut!

Tips! BB cream

Jag har inte testat denna, men Microskins BB cream är en asiatisk BB cream och har således de "äkta" egenskaperna hos en BB cream. Just nu finns den till ett lågt pris på Groupon för bara 199 kronor (ordinarie pris 428) om man köper en, och 339 för två (värde 837).