Smashbox Fade to Black - Fade out

Denna palett kom med Smashbox höstkollektion 2013 Fade to Black och heter Fade in. Sent att recensera kanske, men den finns fortfarande kvar att köpa på Kicks.
 
Detta är alltså syrran till paletten jag senast visade.
 
 
Ytterförpackningen (något svår att fotografera) är blank kartong med namnet på framsidan.
 
 
Själva paletten är stilren i en rosalila gradient med "smashbox" skrivet på utsidan. Baksidan som jag inte har någon bild på har både en QR-kod för att komma till en tutorial på looken för kollektionen samt om man drar bort det översta en eye chart över looken.
 
Paletten består av kalla neutrala toner med en lila twist.
 
 
Swatchade på en tunn bas av Too faced shadow insurance.
 
Samtliga skuggor är krämiga och lättarbetade och har en drömpigmentering. Speciellt den sista skuggan gör sig bäst på primer för att fånga upp glittret.
 
 
 

Smashbox Fade to Black - Fade in

 
 
Denna palett kom med Smashbox höstkollektion 2013 Fade to Black och heter Fade in. Sent att recensera kanske, men den finns fortfarande kvar att köpa på Kicks.
 
 
Ytterförpackningen (något svår att fotografera) är blank kartong med namnet på framsidan.
 
 
Själva paletten är stilren i en rosa gradient med "smashbox" skrivet på utsidan. Baksidan som jag inte har någon bild på har både en QR-kod för att komma till en tutorial på looken för kollektionen samt om man drar bort det översta en eye chart över looken.
 
 
Paletten själv innehåller neutrala färger i kalla toner.
 
 
(Ursäkta oskärpan på de nedre skuggorna, jag jobbar fortfarande med att optimera kameran)
Den svarta skuggan i det högra, nedre hörnet har små glitterpartiklar som inte verkar följa med alls på huden. Alla swatches är gjorda på bar hud.
 
Skuggorna håller sedvanlig smashboxkvalitet och innehåller det man behöver både för neutrala och sotade looks. 
 
Om du hittar den här och är sugen på en neutral palett med en liten twist (den olivgröna skuggan med glitter) rekommenderar jag varmt denna!
 
 
Uppdate: Här är en bild med bättre vitbalans samt med skuggorna swatchade på primer. Primer är ingen nödvändighet, men speciellt den sista skuggan mår bäst av det för att fånga upp glittret.
 
 

Databas

Den senaste veckan har jag börjat på min databas över mitt smink. Idén har funnits länge med olika tankar om hur jag skulle bygga upp den. Jag har fortfarande inte bestämt mig helt hundra för vad som ska ingå, men den formas sakta men säkert. Först tänkte jag skapa en egen app med olika funktioner, men insåg ganska snabbt att appen skulle ta enorm plats och krävas regelbundna uppdateringar om jag skulle vilja dela med mig av den. Jag bestämde mig till slut för att använda databasappen Handibase för iPad. Än så länge har jag bara bilder från nätet för att se vilka typer av bilder jag behöver ha, sen kommer det enorma arbetet att ta egna bilder samt lägga in alla produkter + bilder + swatches + beskrivning + vad jag nu vill ha...
 
Jag gillar appen, den är lätt att använda men samtidigt har den alla funktioner jag vill att den ska ha. Priset är 75 kronor, vilket jag tycker att den gott och väl är värd. Att lägga in allt kommer ta tid, och jag ska börja med att göra klart blush-sektionen för att se hur jag vill ha upplägget, vilka bilder (=bildkategorier såsom förpackning, insida, swatch osv). Har ni tips på vad som kan ingå? Jag tänkte lägga till pris också, men är osäker på om det är onödigt samt att jag köper det mesta från utländska sidor.
 
Jag har i alla fall införskaffat mig en fin systemkamera, känns bra att ha en egen igen. Det blev en Nikon D5300 som jag inte hunnit leka tillräckligt med ännu. Ett par-tre mellanringar så är jag fit for fight att fota produkterna ordentligt!