Too Faced

Jag var tvungen att besöka NK för första gången bara av den orsaken att de säljer Too Faced där. Mitt besök blev dock kort eftersom försäljarna var som illrar på mig! När jag dessutom bad om prover på en foundation från Laura Mercier så fick jag inget. Jag är kinkig när det gäller texturer på foundations pga min problemhy (det var väldans tjat om min psoriasis) och vill därför prova mer än på handen.

Nåväl, det var inte det jag tänkte prata om. Jag tänkte visa de fina Too Faced-produkterna jag fick med mig därifrån. Dessutom ingick ett läppglans om man köpte två produkter. Jag suktade efter de fina ögonskuggspaletterna, men köpte ingen.


Först ut är Full Bloom Ultra Flush Powder Blush i färgen Who's your Poppy. Ytterförpackningen är så vacker, och innehållet - WOW! Det ser inte mycket ut för ögat innan man applicerat den men...

Det är en ljusrosa blush med ett glow som visar sig i olika ljus, den kan därmed till fördel användas lite högre upp på kindbenen för att kombinera highlight och rouge.
Näst ut är Candlelight som är en ljuvlig highlighter med massa finmalet skimmer.

Sen har vi gratisglanset:

(Ursäkta en extremt dålig bild)

Glosset är klibbigt och sitter rätt länge. Men jag är inne i en läppstiftperiod nu så vi får se när jag använder det!

Kommentera här: